به گزارش روشنای راه، علیرضا باباخان با اشاره به حمایت از ایدهها تا تجاریسازی محصولات، بر اهمیت کمک به جوانان نخبه و پژوهشگران تأکید کرد که به دلیل کمبود سرمایه اولیه نمیتوانند شرکت تأسیس کنند.
وی افزود: صندوق پژوهش و فناوری به این افراد کمک میکند تا ایدههای خود را به محصول تبدیل کرده و حتی در مسیر صادرات نیز حمایت خواهند شد. باباخان همچنین اعلام کرد که این صندوق از تمامی ایدههای علمی و فناوری در زمینههای مختلف حمایت میکند و شرکتهایی که بتوانند در مدت ۶ ماه روند تولید را تسریع کنند، از تسهیلات و ضمانتنامههای سرمایهگذاری بهرهمند خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد که بیش از ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در چهار سال اخیر از خدمات این صندوق استفاده کردهاند و تأمین مالی به گونهای است که این شرکتها بتوانند مستقل عمل کنند. همچنین، برقراری ارتباط میان شرکتهای با سابقه و شرکتهای نوپا به رونق فعالیتهای اقتصادی در البرز کمک کرده است.
مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری البرز همچنین به سرمایهگذاری روی چهار داروی خاص در پژوهشکده جهاد دانشگاهی اشاره کرد و تأکید کرد که انتظار میرود افراد صاحب ایده از ظرفیتهای این صندوق بهرهبرداری کنند.
این صندوق با هدف تقویت نوآوری و تبدیل طرحهای پیشگامانه به سرمایهگذاریهای موفق، در ایجاد محیط مناسب برای کارآفرینان و حفظ سرمایههای انسانی متخصص تلاش میکند.