به گزارش روشنای راه، سید ابراهیم حسینی در نشست شورای فرهنگ عمومی فردیس که با موضوع نحوه برخورد با پدیده تکدیگری برگزار شد، تأکید کرد: باید با اطلاعرسانی مناسب، آگاهی مردم را در خصوص این پدیده افزایش داده و آنها را از کمک به متکدیان پرهیز دهیم. مردم میتوانند وجوه خود را برای کمک به نیازمندان واقعی از طریق ادارات بهزیستی و کمیته امداد پرداخت کنند.
وی به افزایش تعداد متکدیان در فردیس اشاره کرد و افزود: نارضایتی مردم در فضای مجازی به وضوح نشاندهنده گسترش این پدیده ناخوشایند است. تلاش نهادهای مختلف برای جمعآوری متکدیان زمانی مؤثر خواهد بود که مردم آثار این اقدامات را در شهر مشاهده کنند.
حسینی همچنین بر لزوم تغییر در فکر و اندیشه برای اصلاح رفتارها تأکید کرد و گفت: امروز فرهنگ در کشور مظلومتر از هر بخش دیگری است. کار فرهنگی تنها به نصب بنر و برگزاری مراسم محدود نمیشود، بلکه باید در تغییر بینش و گرایش افراد تأثیرگذار باشد.
امام جمعه فردیس با اشاره به برنامهریزی فرهنگی در مراکز آموزشی گفت: «باید ارتباط مؤثری بین طلاب و دانشآموزان برقرار شود تا باورها و اعتقادات آنان تقویت شود. دفتر امام جمعه فردیس برای کارهای فرهنگی برنامههایی دارد و شهرداریها نیز باید در این راستا بودجههای لازم را تأمین کنند.
سرپرست فرمانداری فردیس، داود آذری، در این نشست بر ضرورت مدیریت هزینهها در حوزه فرهنگ تأکید کرد و افزود: نیاز به نشاط اجتماعی در شهرستان احساس میشود و باید برنامهریزی منسجمی برای چشماندازهای فرهنگی انجام شود.
حسین ناصرخاکی، دادستان عمومی و انقلاب فردیس، نیز با اشاره به ماده ۷۱۲ مجازات اسلامی گفت: تکدیگری مشمول مجازاتهای قانونی است و افرادی که به این شغل روی آورند، باید با مجازات و مصادره اموال مواجه شوند.
محمدرضا احمدینژاد، شهردار فردیس، در ادامه این نشست با اشاره به محدودیتهای شهرداری در پرداخت کمک به دستگاههای فرهنگی، گفت: با این حال، امسال ۱۵۰ میلیارد ریال بودجه برای اقدامات فرهنگی در نظر گرفته شده است. همچنین، متکدیان از طریق حوزه خدمات شهری شهرداری جمعآوری میشوند و بسیاری از این افراد از مناطق دیگر به فردیس وارد میشوند.