به گزارش روشنای راه، این ورزشکاران که شامل سلمان زارع قشلاقی، پیمان دانشمندی، فرشید حیدری و یاس اسماعیلی هستند، اعلام کردهاند که به دلایلی در اردوی تیم ملی شرکت نکردهاند.
این افراد در این نامه به پنج نکته اساسی اشاره کردهاند:
عدم دعوت رسمی: ورزشکاران اظهار داشتهاند که هیچ دعوت کتبی و رسمی به اردوی تیم ملی نداشتهاند و تنها اعلامیههایی در فضای مجازی منتشر شده است که از نظر آنها رسمیت ندارد.
نبود مربی رسمی: به گفته ورزشکاران، هیچ فردی به عنوان مربی رسمی تیم ملی معرفی نشده است.
نبود امکانات اقامتی: از دیگر مشکلات مطرحشده، عدم تأمین مکان اقامت برای ورزشکاران و محلی برای نگهداری اسبها بوده است. ورزشکاران اشاره کردهاند که نمیتوانند مانند دورههای گذشته در مقابل باشگاهها چادر بزنند و اسبهای خود را نیز جلوی در باشگاه ببندند.
سوال درباره کمیته تصمیمگیرنده: ورزشکاران به عدم شفافیت در کمیتهای که مسئول دعوت افراد به تیم ملی بوده است اشاره کرده و سوال کردهاند که آیا این اعضا صلاحیت دعوت خودشان را به عنوان ورزشکار، مربی و داور دارند یا خیر.
محل برگزاری نامناسب اردو: آنان اعلام کردهاند که محل برگزاری اردو، باشگاه پما، فاقد مجوز و بیمه است و نمیتواند مکان مناسبی برای این اردو باشد.
این ورزشکاران در ادامه به مشکلات کلی رشته کمانگیری روی اسب در کشور پرداخته و عملکرد مسئولان این رشته را زیر سوال بردهاند. آنها بیان کردهاند که بعد از سالها هنوز یک مربی رسمی در این رشته وجود ندارد و کشور با کمبود شدید داوران رسمی مواجه است. طبق اظهارات آنان، تنها سه داور ملی در کل کشور وجود دارد و کلاسهای کارورزی تاکنون نتایج مطلوبی نداشته است.
همچنین انتقادی به واگذاری این رشته به فدراسیون عشایری و روستایی به جای فدراسیون سوارکاری وارد شده است. آنها از مقامات مسئول خواستهاند تا با اتخاذ تصمیمات منطقی، مانع از نابودی این رشته ورزشی باستانی و پرطرفدار شوند.
این نامه نشاندهنده نارضایتی عمیق ورزشکاران از مدیریت این رشته و آینده نامعلوم آن است.