به گزارش روشنای راه، عبداللهی همچنین افزود که ماموران سرشماری در این طرح به ۹ موضوع مختلف در حوزه زراعت، باغبانی و دامداری از مردم استان البرز سوال خواهند کرد. وی خاطرنشان کرد که سرشماری کشاورزی هر ۱۰ سال یک بار انجام میشود و آمارگیری دقیق میتواند به اتخاذ تصمیمات مؤثر در این حوزه منجر شود.
اهمیت سرشماری کشاورزی و برنامهریزی دقیق
مرتضی ولی پوری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز، در این جلسه بر اهمیت کشاورزی در این استان تاکید کرد و افزود: با توجه به ظرفیتهای قابل توجه این حوزه، سرشماری کشاورزی بهویژه در البرز بیشتر مورد توجه قرار میگیرد. وی تنوع اقلیم استان و وجود ۱۴ بخش، ۱۷ شهر و ۷ شهرستان را از دلایل ضروری بودن اجرای طرح سرشماری کشاورزی در این منطقه دانست.
ولی پوری تاکید کرد که باید برنامهریزی دقیق و شفافی در این زمینه صورت گیرد و مواردی همچون سن، جنس، تحصیلات و مهارت سرشماری افراد پیشبینی شده برای این طرح نیز مورد بررسی قرار گیرد.
معاون استاندار البرز همچنین بر لزوم اطلاعرسانی دقیق اطلاعات طرح سرشماری توسط رسانهها تاکید کرد و گفت: در صورت خودداری شهروندان از ارائه اطلاعات، کارشناسان باید با اقناع آنان، بستر جمعآوری اطلاعات صحیح را فراهم کنند.