به گزارش روشنای راه، عسگر نصیری در این خصوص اظهار داشت: در مرحله اول، حذف زوائد از نماها و ساماندهی تابلوهای آسیبدیده در اولویت قرار دارد. پس از آن، با ارائه الگوی مناسب به اصناف، تابلوهای صنفی از نظر فرم، ابعاد، اندازه و فضای مورد استفاده یکسانسازی خواهند شد.
وی افزود: برای این منظور یک طرح کلی برای تابلوهای صنفی در نظر گرفته شده است و واحدهای صنفی میتوانند بر اساس استانداردهای سازمان زیباسازی، تغییراتی در رنگ و محتوای کلمات تابلوهای خود اعمال کنند.
شهردار ماهدشت با اشاره به اینکه هر واحد صنفی مجاز است یک تابلو شناسایی بر سر در محل کسب خود نصب کند، گفت: تابلوهای اضافی و تبلیغاتی که بیشتر از حجم تعیین شده باشد، جمعآوری خواهند شد.
نصیری ادامه داد: یکی از دلایل بههمریختگی منظر شهری در ماهدشت، تابلوها و سایبانهای فرسوده اصناف هستند که هر کدام بدون هماهنگی با دیگر تابلوها نصب شدهاند. این امر علاوه بر نازیبا کردن چهره شهر و ایجاد اغتشاش بصری، مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده است.
وی همچنین تصریح کرد که طرح یکسانسازی تابلوها با هدف حذف زوائد، جمعآوری تابلوهای شکسته و رها شده، و ساماندهی سایبانهای فرسوده اجرا خواهد شد.
شهردار ماهدشت با بیان اینکه این طرح تنها محدود به خیابان اصلی نیست، تاکید کرد: بعد از ساماندهی خیابان اصلی، در هر ناحیه یک خیابان به عنوان پایلوت انتخاب و در آن تابلوها و فضای شهری ساماندهی خواهد شد.
وی در پایان افزود که یکی از وظایف شهرداری، زیباسازی منظر شهری و رفع آلودگی بصری است و قرار است این طرح در تمامی خیابانهای اصلی و شریانهای شهر اجرا شود.