به گزارش روشنای راه، اسدیان درباره تاریخچه مرکز پژوهشها اظهار کرد: مرکز پژوهشها طبق ابلاغ شورای عالی استانها در سال ۱۳۹۷ تأسیس شد و هدف آن تبدیل شدن به یک مرکز تفکر و تعقل برای شورای شهر در راستای انجام وظایف شهری است.
وی با اشاره به عملکرد این مرکز افزود: تا کنون ۸۳ گزارش کار در سایت مرکز بارگذاری شده است، از جمله گزارشی در ارتباط با ساماندهی دستفروشان که در برخی دستگاههای اجرایی مطرح و به عنوان گزارشی جامع شناخته شده است.
رئیس مرکز پژوهشها همچنین از گزارش ویژهای در مورد تبدیل وضعیت ایثارگران یاد کرد و گفت: این گزارش به مرجعی معتبر تبدیل شده و در کمیسیونهایی مانند اصل ۹۰ مورد استفاده قرار گرفته است.
اسدیان با اشاره به دستاوردهای این مرکز در سطح کشور، تصریح کرد: مرکز پژوهشهای شورای شهر کرج در بین ۸ کلانشهر کشور کارنامه قابل قبولی دارد و حتی خارج از شهر کرج توانسته است افتخارات زیادی برای شورا و شهر کرج کسب کند.
وی در ادامه بیان کرد: این مرکز دو بار برای دبیرخانه کلانشهرها کاندیدا شده که ما از پذیرش آن خودداری کردهایم. همچنین پیشنهاد دبیرخانه پایش برنامه هفتم که از سوی مرکز پژوهشها ارائه شد، یکی از مباحث مهم شورای عالی استانها بود.
رئیس مرکز پژوهشها از ایجاد دبیرخانه جشنواره فعالان حوزه شهری بهعنوان یکی دیگر از ابتکارات این مرکز یاد کرد که به تصویب استانداری رسیده است، اما از عملکرد ضعیف شهرداری در همکاری با این مرکز انتقاد کرد و گفت: شهرداری باید به عنوان دستگاه اجرایی در کنار مرکز پژوهشها قرار گیرد، اما متاسفانه همکاری خوبی نداشته است.
وی در پایان با اشاره به کارنامه موفق مرکز پژوهشهای شورای شهر کرج در خارج از استان، اظهار داشت: شهر کرج تنها شهری است که دارای کارگروه حکمرانی و سیاستگذاری شهری در بین کلانشهرهای کشور است، اما متأسفانه از ظرفیتهای این مرکز در داخل استان استفاده مناسبی نشده است. ما کارنامه درخشانی داریم، اما به دلیل اینکه متولی اجرای این پژوهشها نیستیم، قادر به دخالت در اجرا نیستیم.