به گزارش روشنای راه، کوروش جعفری در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: از مجموع ۳۰۵ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری در این شهرک، ۲۱۰ واحد به شبکه فاضلاب متصل هستند و وضعیت آلایندگی زیستمحیطی آنها بهصورت مستمر پایش میشود. وی افزود: آزمایشگاه معتمد محیط زیست نیز بهطور روزانه نمونههای پسابی این واحدها را بررسی میکند.
جعفری با اشاره به عملکرد تصفیهخانه شهرک صنعتی سپهر گفت: این تصفیهخانه در دو بخش طراحی شده است. بخش نخست آن با ظرفیت ۱۶۰۰ مترمکعب فعال بوده و بخش دوم با ظرفیت مشابه، طی یک ماه آینده راهاندازی میشود. در حال حاضر، بخش نخست تصفیهخانه ۲۰۰۰ مترمکعب پساب را تصفیه میکند که این مقدار ۴۰۰ مترمکعب بیشتر از ظرفیت طراحیشده است و با تکمیل بخش دوم، این مشکل برطرف خواهد شد.
وی تأکید کرد: در شهرک صنعتی سپهر از آب شرب و چاه برای آبیاری فضای سبز استفاده نمیشود و تمامی فضاهای سبز با آب تصفیهشده استاندارد آبیاری میشوند. همچنین مازاد پساب تصفیهشده، که تنها ۱۵ درصد آن در فضای سبز مصرف میشود، آماده عرضه به سایر شهرکهای صنعتی استان است.
جعفری افزود: بخشی از پساب تصفیهشده در سال گذشته به پروژههای عمرانی توسط شرکتهای راهسازی فروخته شده است و امکان انتقال این منابع به شهرکهای صنعتی دیگر نظیر کوثر اشتهارد نیز وجود دارد.