به گزارش روشنای راه، رضا عباسزاده اعلام کرد: با توجه به اهمیت و گستردگی دستاوردهای علمی و پژوهشی استان، تلاش رسانهها بر برجستهسازی و اطلاعرسانی این رویداد بزرگ متمرکز شده است.
وی در حاشیه این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: "یکی از اولویتهای اصلی ما این است که دستاوردهای نخبگان علمی و پژوهشی البرز توسط اصحاب رسانه به خوبی معرفی و برجسته شود. این تلاش میتواند زمینهساز تقویت جایگاه استان البرز به عنوان یک قطب پژوهشی و فناورانه در سطح کشور باشد."
ضرورت برجستهسازی دستاوردهای پژوهشی البرز
عباسزاده تأکید کرد: اطلاعرسانی وسیع در زمینه این رویداد نهتنها به معرفی دستاوردهای پژوهشی کمک میکند، بلکه میتواند نخبگان علمی استان را به جامعه معرفی کند. وی ادامه داد: رسانهها نقشی بیبدیل در فرهنگسازی و ترویج پژوهش و نوآوری ایفا میکنند. ما انتظار داریم که اصحاب رسانه با بهرهگیری از مهارتهای حرفهای خود به معرفی تلاشهای برجسته پژوهشگران البرزی بپردازند.
مدیرعامل خانه مطبوعات با اشاره به تعامل مثبت با استانداری البرز افزود: به پاس زحمات خبرنگاران فعال در حوزه اطلاعرسانی هفته پژوهش، برنامههایی برای تجلیل و قدردانی از آنها در نظر گرفته شده است.
پژوهش، بستری برای رشد و نوآوری در استان البرز
عباسزاده البرز را بهعنوان الگویی برای پژوهش و نوآوری در کشور معرفی کرد و گفت: رسالت رسانهها در این زمینه ایجاب میکند که توجه ویژهای به دستاوردهای تحقیقاتی در حوزههایی همچون صنایع دستی، گردشگری، صنعت، اقتصاد و مسائل شهری داشته باشند. استفاده از دیدگاههای نخبگان در تولید محتوای خبری میتواند موجب ایجاد انگیزه در نوجوانان و جوانان و تقویت روحیه پژوهشمحوری در استان شود.
نمایشگاه هفته پژوهش البرز، نمادی از بالندگی علمی
نمایشگاه هفته پژوهش و فنبازار البرز که از عصر یکشنبه ۱۷ آذرماه در سالن شهدای شهرداری کرج آغاز به کار کرده، به مدت چهار روز پذیرای علاقهمندان است. این نمایشگاه با ارائه بیش از ۵۲۰ محصول جدید و ۵۵ غرفه توانسته است سطحی کیفی و کمّی بالاتر از سالهای گذشته را به نمایش بگذارد.
کارشناسان معتقدند که کیفیت دستاوردهای پژوهشی ارائهشده، گامی رو به جلو در معرفی قابلیتهای علمی استان البرز است.
ظرفیتهای علمی و پژوهشی استان البرز
استان البرز بهعنوان یکی از قطبهای پژوهشی کشور دارای بیش از ۱۰ مرکز تحقیقاتی و پژوهشگاه ملی و افزون بر ۲۰ مرکز آموزش عالی است. همچنین شناسایی بیش از ۵۰۰ شرکت تولیدی و صنعتی پژوهشمحور، نشان از اهمیت بالای این استان در توسعه علمی و فناوری دارد.
عباسزاده در پایان اظهار داشت: با استفاده از ظرفیتهای پژوهشی و همراهی رسانهها میتوانیم نهتنها جایگاه علمی استان را تقویت کنیم، بلکه گامی بلند در راستای پیشرفت کشور برداریم.