به گزارش روشنای راه، مریم منوری اظهار داشت: تخلفات این نانواییها عمدتاً شامل گرانفروشی، عدم درج قیمت، رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی، و کمفروشی بوده است.
وی از آغاز طرح تشدید نظارت بر نانواییهای استان البرز برای جلوگیری از تخلفاتی مانند کمفروشی و گرانفروشی خبر داد و افزود: در این طرح، بازرسان اتحادیه و اتاق اصناف با همکاری سایر دستگاهها، بهصورت روزانه عملکرد نانواییها را رصد میکنند.
منوری خاطرنشان کرد: بازرسان علاوه بر بررسی رعایت بهداشت فردی و محیط، کیفیت نان، وزن آن، و رعایت نرخهای مصوب توسط نانواییها را ارزیابی میکنند. طی این سال، از ۲ هزار و ۶۰۳ واحد صنفی نانوایی در استان، بازدیدهای مستمر انجام شده است.
وی تأکید کرد: بازرسان اتاق اصناف استان با تخلفات جدی مانند عرضه آرد خارج از شبکه برخورد قاطع خواهند داشت. تمام نانواییهای استان موظف به رعایت قوانین صنفی و پروتکلهای بهداشتی هستند.
منوری از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلفاتی همچون کمفروشی یا گرانفروشی، موارد را از طریق شماره تماس ۳۶۱۱۷ به بازرسان واحد نظارت اصناف البرز اطلاع دهند. استان البرز حدود سه هزار واحد نانوایی فعال دارد.