کدخبر: 11509 سه‌شنبه، 16 بهمن 1403 - 08:11 11509 پرینت خبر
رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتا استان البرز:

پیامک‌های مرتبط با سود سهام عدالت را با دقت بررسی کنید!

image

در روزهای پایانی سال، موج جدیدی از پیامک‌های جعلی با عنوان «پرداخت سود سهام عدالت» در حال گسترش است؛ شیوه‌ای متداول از کلاهبرداری اینترنتی که بار دیگر موجب نگرانی کاربران و هشدارهای مکرر پلیس فتا شده است.

به گزارش روشنای راه، این پیامک‌های جعلی اغلب حاوی لینک‌هایی هستند که کاربران را به صفحات غیررسمی هدایت می‌کنند. در این صفحات، از دارندگان سهام عدالت درخواست می‌شود که اطلاعات حساسی مانند کد ملی، شماره حساب بانکی و رمز دوم کارت خود را وارد کنند. در نتیجه، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از این اطلاعات، حساب‌های بانکی قربانیان را خالی می‌کنند.


روش‌های جدید کلاهبرداری؛ از سهام عدالت تا ابلاغیه‌های جعلی

با افزایش آگاهی عمومی نسبت به این شیوه‌های کلاهبرداری، مجرمان اینترنتی ترفندهای جدیدی به کار گرفته‌اند. در یکی از روش‌های دیگر، کلاهبرداران با ارسال پیامکی تحت عنوان «ابلاغیه قضایی»، کاربران را به کلیک روی لینک همراه پیامک ترغیب می‌کنند. افراد پس از ورود به این لینک و پرداخت مبلغی ناچیز برای مشاهده ابلاغیه، اطلاعات بانکی خود را در اختیار کلاهبرداران قرار داده و حساب‌شان مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرد.


هشدار پلیس فتا: پیامک‌های مشکوک را باز نکنید!

سرهنگ رسول جلیلیان، رئیس پلیس فتا استان البرز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا نسبت به افزایش این نوع کلاهبرداری‌ها هشدار داد و تأکید کرد که شهروندان نباید پیامک‌های مشکوک را باز کنند.

وی اظهار داشت: سودجویان با آگاهی از زمان واریز سود سهام عدالت، با ارسال پیام‌هایی تحت عنوان ثبت‌نام یا دریافت سود، کاربران را فریب داده و اطلاعات کارت بانکی آنها را سرقت می‌کنند.

سرهنگ جلیلیان افزود: کلاهبرداران با استفاده از لینک‌های آلوده، بدافزارهایی را به سیستم کاربران منتقل می‌کنند که اطلاعات بانکی آنها را ثبت کرده و در نهایت حساب‌هایشان را خالی می‌کنند.


افزایش برداشت‌های غیرمجاز به دلیل ناآگاهی کاربران

این مقام مسئول هشدار داد که ناآگاهی و سهل‌انگاری برخی از کاربران، راه را برای کلاهبرداران باز گذاشته است و برداشت‌های غیرمجاز روز به روز در حال افزایش است.

وی تصریح کرد: پیامک‌های رسمی و سازمانی تنها از طریق سرشماره‌های معتبر ارسال می‌شوند و کاربران نباید به لینک‌هایی که از سرشماره‌های ناشناس و شخصی ارسال می‌شوند، اعتماد کنند.

سرهنگ جلیلیان، سایت پلیس فتا را مرجع معتبری برای آگاهی از جدیدترین تهدیدات سایبری معرفی کرد و از خانواده‌ها خواست تا توصیه‌های این سایت را مطالعه کنند.

وی همچنین از شهروندان خواست که در صورت مشاهده هرگونه پیامک مشکوک، مراتب را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به مرکز فوریت‌های سایبری پلیس فتا اطلاع دهند.

با توجه به افزایش این‌گونه کلاهبرداری‌ها، ضروری است که کاربران در مواجهه با پیامک‌های ناشناس هوشیار باشند و از کلیک بر روی لینک‌های مشکوک خودداری کنند.

آخرین اخبار
یادداشت
بیمه ملت
پایگاه خبری شهروندالبرز
پایگاه خبری نوژان نیوز
مؤلف نیوز
پایگاه خبری ویدانیوز