به گزارش روشنای راه، مهدی عباسی اعلام کرد که این اقدام با تصویب شورای گسترش آموزش عالی و بر اساس دستورالعمل ایجاد پردیسهای علم و فناوری، انجام شده است. وی افزود: این پردیس با هدف توسعه فعالیتهای فناورانه در حوزه مواد و انرژی و با همکاری پژوهشگاه مواد و انرژی راهاندازی خواهد شد.
ضرورت توسعه و استقرار واحدهای فناور
عباسی با اشاره به سابقه مرکز رشد پژوهشگاه و تعداد شرکتهای فناور مستقر در آن، تأکید کرد: پژوهشگاه موظف است ظرف یک سال آینده شرایط جذب و پذیرش واحدهای فناور را به ۷۵ درصد شاخصهای موردنظر پارکهای علم و فناوری در حال توسعه برساند.
وی همچنین تصریح کرد که با توجه به تخصصی بودن فعالیتهای پردیس، باید یک سازوکار مشخص برای جذب فناوران و شرکتهای فعال در حوزه مواد و انرژی در استانهای تهران و البرز تدوین شود.
واگذاری اراضی و ساختار سازمانی پردیس
رئیس پارک علم و فناوری البرز خاطرنشان کرد که کاربری اراضی اختصاصیافته به این پردیس باید مشخص شود و نحوه واگذاری آن به واحدهای فناور باید با تأیید هیئتامنای پژوهشگاه انجام گیرد.
عباسی افزود: مرکز رشد واحدهای فناور وابسته به پژوهشگاه، به لحاظ سازمانی، تحت مدیریت پردیس علم و فناوری قرار خواهد گرفت. همچنین، رئیس پردیس به عنوان یکی از اعضای هیئترئیسه شورای پژوهشگاه و شورای پژوهش و فناوری شناخته شده و موظف به شرکت در جلسات این شوراها خواهد بود.
وی در پایان تأکید کرد که پارک علم و فناوری البرز با همکاری بسیاری از مراکز علمی، پژوهشی و صنعتی، تفاهمنامههای متعددی در زمینه توسعه زیستبوم نوآوری و فناوری استان امضا کرده است که گامی مهم در مسیر توسعه علمی و فناوری منطقه محسوب میشود.