به گزارش روشنای راه، حسین فاضلی هریکندی اعلام کرد: در نتیجه اقدامات انجامشده در ۱۱ ماه اخیر، از تعطیلی ۶۳ واحد تولیدی جلوگیری شده که این امر موجب استمرار اشتغال برای ۱۳ هزار و ۶۸۳ نفر و ایجاد ۴ هزار و ۷۴۹ شغل جدید شده است.
وی با اشاره به اقدامات دبیرخانه ستاد پیگیری اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی استان البرز افزود: در راستای حل مشکلات تولیدکنندگان، ۴۸۴ جلسه ملاقات با فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان برگزار شده و از ۵۴ واحد تولیدی، درمانی و کشاورزی بازدید به عمل آمده است. همچنین در ۱۵۷ پرونده، مشکلات شناسایی و اقدامات قضایی لازم انجام شده است.
افزایش ۱۷۵ درصدی حقوق دولتی معادن البرز
فاضلی هریکندی با اشاره به رشد قابلتوجه درآمدهای دولتی در بخش معادن گفت: حقوق دولتی در سال جاری نسبت به سال گذشته ۱۷۵ درصد افزایش یافته و از ۲۴۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۲ به ۴۳۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۳ رسیده است.
وی درباره وضعیت معادن استان اظهار داشت: از ۱۴۵ معدن دارای مجوز در البرز، ۹۶ معدن فعال هستند. همچنین ۱۶ معدن در حوزههای غیر از شن و ماسه، ۳۸ معدن فعال در حوزه شن و ماسه، ۴۱ معدن نیمهفعال و ۳۸ معدن غیرفعال در استان وجود دارد.
وی ضمن تأکید بر لزوم رعایت ایمنی معادن افزود: بر اساس شاخصهای ایمنی، از ۹۷ معدن فعال استان، تنها یک معدن در شهرستان ساوجبلاغ ناایمن است که باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد.
اجرای ۸۷ درصدی الگوی کشت در البرز
رییس کل دادگستری البرز برنامهریزی الگوی کشت را راهی برای تحقق آمایش سرزمین در بخش کشاورزی دانست و گفت: از ۳۸ هزار و ۳۱۸ هکتار زمین کشاورزی که در سال ۱۴۰۲ برای اجرای این برنامه ابلاغ شده بود، تاکنون ۳۳ هزار و ۳۴۵ هکتار، معادل ۸۷ درصد از برنامه ابلاغی، اجرا شده است.
وی همچنین با اشاره به مصرف آب استان گفت: در البرز بیش از یک میلیارد مترمکعب آب در سال مصرف میشود که از این میزان، ۶۴۵ میلیون مترمکعب در کشاورزی، ۳۱۴ میلیون مترمکعب برای شرب و ۵۰ میلیون مترمکعب در صنعت مصرف میشود.
فاضلی هریکندی تأکید کرد: با اجرای فناوریهای نوین آبیاری، تجهیز و نوسازی اراضی، انتقال آب با لوله و احداث کانالهای آبرسانی، تاکنون از **هدررفت ۱۴۶ میلیون مترمکعب آب در استان جلوگیری شده است.
نظارت قضایی بر تسهیلات بانکی واحدهای تولیدی و کشاورزی
رییس کل دادگستری استان البرز همچنین با اشاره به برخی انتقادات درباره روند اعطای تسهیلات بانکی به بخشهای تولیدی، کشاورزی و خدماتی، خطاب به بانکهای عامل گفت: سازمان بازرسی کل کشور وظایف نظارتی بر عملکرد بانکها دارد و بانکها باید این نظارت را در خصوص تسهیلات، سود بانکی و سایر مسائل مربوطه بپذیرند.