به گزارش روشنای راه، سیدمیعاد صالحی در نشست بررسی آخرین وضعیت طرح راه آهن خرمشهر - بصره با تاکید بر اینکه باید بحث توسعه ریلی در بندر خرمشهر بیشتر مورد توجه قرار گیرد افزود: استفاده از حمل و نقل چند وجهی از جمله ریلی برای صادرات و واردات ضروری است که باید مقدمات آن فراهم شود.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر نیز در این نشست از تمایل برای استفاده از حمل و نقل چند وجهی از مبدا بندر خرمشهر خبر داد.
نوراله اسعدی اظهار داشت: در بندر خرمشهر زیرساختهای مناسب و به روزی وجود دارد که این ظرفیت عظیم و کم نظیر تمام درخواستهای صاحبان کالا را به نحو احسن پوشش میدهد.
وی افزود: در گذشته ظرفیت بندر خرمشهر پنج میلیون تن در سال بوده که اکنون این ظرفیت به ۱۱ میلیون تن در سال افزایش یافته و توان بهرهبرداری از این میزان را داریم.
مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر گفت: یکی دیگر از مزیتها و ظرفیتهای بندر خرمشهر، واقع شدن در محدوده منطقه آزاد اروند است که باید با ساز و کار جدی از این پتانسیل استفاده شود و با تسهیلات ویژه، سرمایهگذاران را برای سرمایهگذاری در بندر خرمشهر دعوت کرد.
اسعدی بیان کرد: سرمایهگذاران داخلی و خارجی تمایل دارند که از بندر خرمشهر برای حمل و نقل چند وجهی استفاده کنند.
بندرخرمشهر با برخورداری از ۲۰ پست اسکله، ۲۳۰ هکتار وسعت، تجهیزات پیشرفته، قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند، بهره مندی از سیستم حمل و نقل چند وجهی و اتصال به کریدور بندرامام خمینی(ره) سومین بندر آزاد کشور در حوزه خلیج فارس محسوب می شود.
این بندر با موقعیت استراتژیک خود و نزدیکی به بازار کشورهای عراق و کویت یکی از مهمترین بنادر تجاری کشور در زمینه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس به شمار می آید.
منبع: خبرگزاری ایرنا