به گزارش روشنای راه، نشست خبری مدیرکل دفتر فیلمنامه رسانه ملی با حضور خبرنگاران در دفتر جلسات معاونت سیما برگزار شد.
حسین اسدیزاده در این نشست با اشاره به این که این اداره کل عمری ده ماهه دارد، بیان کرد: «مدیریت باشگاه رشد»، «تولید، تامین و بررسی» و «ایده، پژوهش و اقتباس» سه زیرمجموعه اداره کل فیلمنامه رسانه ملی هستند.
وی افزود: در شهریور ماه سال گذشته از ما خواسته شد به عنوان دفتر فیلمنامه رسانه ملی به تلویزیون اضافه بشویم. تلویزیون بنا دارد متن را از تولید و تولید را از پخش جدا کند و هر کدام از اینها مستقل باشد. ماموریت این اداره این است که همه متون نمایشی را ارزیابی کند.
اسدیزاده با اشاره به اینکه ده ها و صدها طرح و فیلمنامه برای ما آمده و معطل مانده بود گفت: در این مدت بیش از ۸۰۰ طرح رسیده است که آنها را بررسی کردیم. از بین اینها بیش از صد طرح آماده نگارش فیلمنامه شده است. معیار ما ۱۲ محور سند تحول بوده و تلاش کردیم کارها مربوط به واقعیت انقلاب اسلامی باشد و میانمایه و تکراری نباشد.
وی با اشاره به طرحهای خوبی که به این مرکز رسیده، گفت: آخرین طرح خوبی که خواندم درباره حاج عبدالله والی بود که بخشی از انقلاب اسلامی را میشد بر اساس آن روایت کرد. درباره تاریخ انقلاب اسلامی و شهدا و تسخیر لانه جاسوسی کارهای خوبی آمده است. یک کار کمدی درباره اغتشاشات آماده شده که بر اساس موردی بوده که به باشگاهها سفارش دادهایم. رویانا هم طرحی برای کودکان بر اساس حیوان شبیهسازی شده است.
اسدیزاده با بیان اینکه سعی کردیم عدالت و بیطرفی را رعایت کنیم ادامه داد: هر کسی بخواهد برای تلویزیون طرح بفرستد این امکان را دارد. دعوت میکنم همه فیلمنامه نویسان به ما کمک کنند تا برای مرحله طرح به فیلمنامه در خدمتشان باشیم. تعهد ما این است هفتهای ۲ فیلمنامه را شروع کنیم.
مدیرکل دفتر فیلمنامه رسانه ملی با اعلام این خبر که روزی ۶ طرح ورودی داریم توضیح داد: خیلی از طرح ها به ایران امروز ربطی ندارد یا اینکه قبلا بارها ساخته شده است. همه تلاش ما این بوده که به فیلمنامه و فیلمنامهنویس هویت بدهیم.
منبع: خبرگزاری ایرنا