به گزارش روشنای راه، آقامیری همچنین به تحولات اساسی در زیست دیجیتال اشاره کرد و گفت که فضای مجازی به ویژه در زمینه آموزش به یکی از بخشهای کلیدی تبدیل شده است. وی افزود که بخشهای سنتی در حال تغییر به سمت مدرنیته و دیجیتال هستند و نمونههایی از این تغییر را در عرصه ادبیات ایران با اشعار حافظ، سعدی و فردوسی ذکر کرد، که امروزه بیشتر مردم به دنبال محتوای آنها در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی هستند.
دبیر شورای فضای مجازی کشور همچنین بر لزوم توسعه قالب فضای مجازی تأکید کرد تا مردم بتوانند از این فضا بهرهبرداری حداکثری داشته باشند. وی بیان کرد که سیاستگذاری و وضع قوانین صحیح از سوی مجلس برای ایجاد رقابت سالم بین بخشهای سنتی و کسبوکارهای جدید اهمیت دارد و به گفتمانسازی و مدیریت درست در این زمینه نیاز است.
آقامیری همچنین به مدیریت بخش خصوصی نوپا و جدید اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد که با استفاده از ادبیات خودتنظیمگری، بتوانند بازار را بهبود بخشند. وی افزود که فرآیند ارتقا و بلوغ در این حوزه نیازمند همکاری و هماهنگی بین دولت، اصناف و تشکلهای مرتبط است و هدف این است که با سرعت بیشتری تصمیمگیری و ارائه خدمات انجام شود.