به گزارش روشنای راه، دکتر شهرام صیادی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط اظهار داشت: ۱۸۵ کارشناس بهداشت به صورت شبانهروزی بر ۵۰ هزار واحد صنفی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی استان نظارت دارند. این نظارتها بهمنظور حفظ سلامت و بهداشت عمومی انجام میشود.
وی با اشاره به اقدامات انجامشده توسط کارشناسان بهداشت محیط افزود: در طول این مدت بیش از ۱۵۰ هزار بازدید نظارتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی صورت گرفته و ۵ هزار و ۶۰۰ متخلف به مراجع قضایی معرفی شدهاند.
صیادی همچنین خبر داد که ۲ هزار و ۵۵۲ واحد صنفی و ۱۲ کارگاه غیرمجاز تولید مواد غذایی در استان پلمب شدهاند. وی در ادامه گفت: امسال بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ نمونهبرداری و ۸۵ هزار مورد کلرسنجی آب شرب در البرز انجام شده است.