به گزارش روشنای راه، معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به آمار این پویش گفت: از ابتدای اجرای آن تاکنون، بیش از 3500 تست تشخیصی سریع اچآیوی در استان انجام شده است و موارد مثبت اولیه برای انجام آزمایشهای تأییدی به مراکز مشاوره بیماریهای رفتاری ارجاع داده شدهاند تا در صورت نیاز، خدمات مراقبتی و درمانی به آنها ارائه شود.
چالشهای تشخیص اچآیوی و اهمیت اطلاعرسانی
معاون بهداشت دانشگاه با بیان اینکه علیرغم اقدامات انجامشده برای کنترل اپیدمی اچآیوی و ایدز، همچنان چالشهایی در این زمینه وجود دارد، اظهار کرد: یکی از مهمترین این چالشها، تشخیص و شناسایی مبتلایان به اچآیوی است. در همین راستا، فعالیتهای آموزشی و ترغیب به انجام تست، بهویژه در مراکزی که خدمات تشخیص اچآیوی ارائه میدهند، در این بازه زمانی تشدید شده است.
فرصتی برای آگاهی و همیاری اجتماعی
جودکی تأکید کرد: «این پویش فرصتی ارزشمند برای تبیین برنامهها، جلب مشارکت سیاستگذاران، بیان اقدامات انجامشده و چالشهای موجود در این حوزه است.» وی افزود که در قالب این پویش، جلسات آموزشی در مراکز خدمات جامع سلامت، مدارس، دانشگاهها، ادارات، کمپها، مساجد، موکبها، زندانها و مراکز تحت پوشش بهزیستی استان برگزار شده و تا پایان پویش ادامه خواهد یافت.