به گزارش روشنای راه، محمدی با اشاره به نقش حیاتی این بیمه در تأمین رفاه اجتماعی قشر کشاورزان، روستاییان و عشایر اظهار داشت: صندوق بیمه اجتماعی یک فرصت طلایی برای اقشاری است که در مناطق روستایی و عشایری زندگی میکنند و از خدمات بیمهای کمتری برخوردارند. ما برنامهریزی کردهایم که در سال جاری، تعداد بیشتری از مشمولان را تحت پوشش قرار دهیم.
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان البرز در ادامه به نحوه پرداخت حق بیمه اشاره کرد و گفت: حق بیمه در این صندوق به صورت سالانه دریافت میشود، اما به مناسبت ایامالله دهه فجر، بیمهشدگان میتوانند هر شش ماه یکبار حق بیمه خود را پرداخت کنند. این تسهیلات ویژه با هدف افزایش پوشش بیمهای و حمایت از اقشار هدف در نظر گرفته شده است.
تفاوت بیمههای اجتماعی و بیمههای بازرگانی
محمدی همچنین با اشاره به تفاوتهای اساسی بین بیمههای اجتماعی و بیمههای بازرگانی، گفت: دولت، متولی اصلی بیمههای اجتماعی است، درحالیکه بیمههای بازرگانی توسط شرکتها و هیأتامنایی مدیریت میشوند. این تمایز بسیار مهم است، چرا که بیمههای اجتماعی با هدف حمایت از اقشار ضعیفتر جامعه و ایجاد امنیت اجتماعی شکل گرفتهاند، در حالی که بیمههای بازرگانی عمدتاً با اهداف سودآوری و تجاری فعالیت میکنند.
وی با تأکید بر اهمیت پوشش بیمهای برای جامعه روستایی و عشایری افزود: افراد تحت پوشش این بیمه، از مزایای مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان بهرهمند میشوند. این یک حمایت اساسی برای خانوادههای کشاورزان و عشایر است که عمدتاً در مشاغل سخت فعالیت دارند و نیازمند پشتوانهای برای دوران کهولت و ازکارافتادگی هستند.
محمدی در پایان از تمامی افراد واجد شرایط درخواست کرد که برای بهرهمندی از این خدمات، هرچه سریعتر نسبت به ثبتنام و عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر اقدام کنند.