به گزارش روشنای راه، محسن حسنلو، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام، در مراسم تکریم و معارفه فرمانده یگان حفاظت فرودگاه پیام اظهار کرد: برای جذب بیشتر تولیدکنندگان به فعالیتهای صنعتی و صادراتی، توسعه زیرساختهای حملونقل ضروری است که در این میان، نقش حملونقل هوایی بهعنوان پیشران این حوزه غیرقابلانکار است.
وی با اشاره به موقعیت ویژه فرودگاه پیام در استان البرز، این مجموعه را سرمایهای ملی دانست و افزود: دستیابی به اهداف توسعهای پیام، نیازمند همکاری و همگرایی بیشتر مجموعههای استانی و ملی است. وی تأکید کرد که ظرفیتهای فرودگاه پیام در نهایت به نفع استان البرز، کشور و وزارت ارتباطات خواهد بود.
چالشهای بخش باری و درخواست ورود دستگاههای متولی
حسنلو با اشاره به وجود ۴ هزار واحد تولیدی و صنعتی و ۱۱۹ برند ملی در استان البرز، تصریح کرد: باوجود چنین ظرفیتی، بخش بار هوایی فرودگاه بینالمللی پیام هنوز به جایگاه مطلوب خود نرسیده است.
وی نرخ بالای سوخت پروازهای باری را یکی از موانع مهم در توسعه این بخش دانست و از دستگاههای مسئول در صنعت هوانوردی خواست که برای حل این معضل اقدام کنند.
برنامههای توسعه پروازهای مسافری در پیام
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به سیاستهای توسعهای این فرودگاه در حوزه مسافری، اعلام کرد: برنامهریزی برای برقراری پروازهای مسافری تا پایان سال انجام شده است، اما تحقق این امر نیازمند تکمیل برخی زیرساختها و همکاری بیشتر شرکتهای هواپیمایی است.
وی از آغاز پروازهای مسافری به مقاصد مشهد مقدس، اهواز، کیش و نجف اشرف در آینده نزدیک خبر داد و افزود: برای توسعه این بخش، همکاری شرکتهای هواپیمایی خصوصی نیز جلب شده است.
حسنلو با اشاره به نقش ویژه فرودگاه پیام در پدافند غیرعامل، این مجموعه را فرودگاه معین فرودگاه مهرآباد معرفی کرد و گفت: اقدامات گستردهای برای آمادهسازی این فرودگاه در بخشهای مسافری و باری طی ماههای اخیر انجام شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که از سال آینده، تحولات مثبتی در این فرودگاه رقم بخورد و خدمات هوایی آن توسعه یابد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام از ایجاد نظم قابل قبول در بخش بار هوایی خبر داد و گفت: با هماهنگی بیشتر بین فرودگاه، گمرک و سایر دستگاههای مرتبط، در آینده نزدیک خبرهای خوبی در حوزه حملونقل بار هوایی منتشر خواهد شد.
امنیت بالای خدمات هواپیمایی کشور با نقشآفرینی سپاه
سردار سرتیپ دوم پاسدار هادی ملانوری، فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی کشور، در این مراسم با اشاره به فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر سپردن مسئولیت حفاظت هواپیمایی به سپاه، تأکید کرد: طی ۴۰ سال گذشته، سپاه در این حوزه عملکرد موفقی داشته و در این مدت هیچ تهدید جدی امنیتی متوجه صنعت هواپیمایی کشور نبوده است.
وی همچنین با اشاره به حضور باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، بر لزوم قدردانی مسئولان از حمایتهای مردمی در حوزههای مختلف ازجمله اقتصاد، امنیت و سیاست تأکید کرد.
نقش راهبردی فرودگاه پیام در کاهش فشار از فرودگاههای تهران
سردار علیرضا حیدرنیا، فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز، در این مراسم با اشاره به فعالیت ۲۰ درصد از صنایع کشور در این استان و جمعیت ۳.۵ میلیون نفری آن، گفت: فرودگاه پیام ظرفیت بالایی برای ارائه خدمات هوایی نهتنها به استان البرز، بلکه به کل کشور دارد.
وی همچنین افزود: فرودگاه پیام میتواند بخشی از فشار ترافیکی فرودگاههای امام خمینی (ره) و مهرآباد را کاهش دهد.
در پایان این مراسم، با قرائت حکم فرمانده جدید یگان حفاظت سپاه فرودگاه پیام، سرهنگ ملک محمدی به این سمت منصوب شد و از زحمات سرهنگ امینی با اهدای لوح سپاس قدردانی به عمل آمد.