وی تصریح کرد: شرایط حاضر می طلبد تا با یک مدیریت مبتنی بر عواطف، فهم مشترک و البته احترام متقابل، بتوانیم در مواجهه با تولیدکنندگان، اصناف و همه فعالان حوزه کسب و کار که متقاضیان خدمات از اداره کل صنعت، معدن و تجارت هستند، بهتر عمل کنیم و به تعبیری جاذبه های سرمایه گذاری و تداوم تولید و حتی رشد تولید را با امیدافزایی در میان مخاطبان خود حفظ کنیم.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: خط قرمز ما در اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، برخورد نامناسب با متقاضیان خدمات و سرمایه گذاران است و همه همکاران بنده تکليف دارند در کمال احترام، بیشترین مساعدت لازم را برای رفع موانع کاری و توسعه سرمایه گذاری انجام دهند.
انصاری اضافه کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب شکوهمند اسلامی بدان تصریح فرمودند، در حوزه داخلی محوریت مشکلات اقتصادی کشور، عیوب ساختاری و ضعف مدیریتی است و به تعبیر ایشان عملکردهای ضعیف، اقتصاد کشور را از بیرون و درون دچار چالش ساخته است. چالش بیرونی تحریم و وسوسههای دشمن است که در صورت اصلاح مشکل درونی، کماثر و حتّی بی اثر خواهد شد.
وی ادامه داد: پیرو اعتماد وزیر محترم صمت و استاندار محترم البرز برای تصدی مسئولیت اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز، به همه ذینفعان خدمات این اداره کل، اطمينان خاطر می دهم با جلب آرا و نظرات کارشناسی همه عزیزان و افراد خبره در حوزه فعالیتی خودمان، عیوب ساختاری و ضعف مدیریتی موجود در مجموعه تحت مدیریتم را به حداقل ممکن برسانم.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت: طبق آمار، البرز با رتبه پنجم تعداد واحدهای صنعتی کشور حدود 3700 واحد صنعتی فعال را پهنه خود جای داده که بالغ بر 34 درصد از سهم اشتغال استان را به خود اختصاص می دهد و حدود 51 درصد از سهم اشتغال البرز هم در حوزه اصناف و بخش خدمات این حوزه متمرکز شده است، این آمار اهمیت ویژه فعالیت صنعت، معدن و تجارت استان البرز را بیش از پیش نمایان می کند.
انصاری تاکید کرد: ظرفیت اقتصادی و اشتغالزایی اصناف استان البرز نشان دهنده جایگاه بسیار مهم این بخش در کنار صنعت و معدن استان است و مستلزم توجه جدی و ایجاد زمینه مساعد در روند فعالیت و موانع کاری آنهاست که حتما در این دوره توجهی جدی بدان خواهیم داشت.
وی تصریح کرد: یکی از ضروریات قبول مسئولیت در اداره کل صنعت، معدن و تجارت توجه جدی و ویژه به ظرفیتهای بخش خصوصی است؛ سه تشکل بسیار مهم و دارای جایگاه ویژه در اقتصاد استان، یعنی اتاق اصناف، اتاق بازرگانی و خانه صنعت، معدن و تجارت در کنار اتاق تعاون استان؛ نه تنها به عنوان بازوان اداره کل صمت استان، بلکه باید در جایگاه مغز متفکر به تمامی فعالیت ها و روند تصمیم گیری ها رنگ و بوی کارشناسی ببخشند، با نگاه صحیح به این حوزه میتوانیم این ظرفیت بینظیر را برای رفع موانع به کار ببندیم تا در عمل استان البرز، به یک استان نمونه و الگو در توسعه اقتصادی کشور تبدیل شود.
سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان البرز افزود: در نامگذاری هوشمندانه سال 1402 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "مهار تورم رشد تولید" هم هدف مشخصی طراحی شده و هم راهبرد لازم مدنظر قرار گرفته است، به عبارتی هدف نامگذاری سال، "مهار تورم" است و راهبرد اساسی آن تحقق "رشد تولید"؛ می باشد، قطعا هر روش دیگری غیر از این نمی تواند به مهار واقعی تورم بينجامد، تولید بهترین عرصه برای مدیریت نقدینگی در کشور است.